Ny kasserer i Hofrådens Hus

Hofrådens Hus har fået ny kasserer. Det er Marion Knudsen, som nu har accepteret at indtræde i bestyrelsen og påtage sig rollen som kasserer.

Bevaringsforeningen udpeger ifølge vedtægterne for Hofrådens Hus tre bestyrelsesmedlemmer. Efter at et tidligere bestyrelsesmedlem udtrådte af bestyrelsen, har vi søgt efter en erstatning og vi er rigtig glade for, at Marion nu vil træde til. Bestyrelsen for Hofrådens Hus har konstitueret sig sådan, at Marion overtager kassererjobbet og den tidligere kasserer, Jens Lorentzen, bliver næstformand. Hele bestyrelsen kan ses her: https://www.hertugbyen.dk/bestyrelsen-i-hofraadens-hus/

Marion er kendt af mange i Augustenborg. Hun har boet i byen i rigtig mange år og bor her stadig. Marion er nu pensioneret, men hun har haft en lang karriere som rådgiver i et pengeinstitut – 42 år blev det til! Så det er med stor sindsro, at vi overlader styringen af Hofrådens Hus’ økonomi til Marion, det er på ingen måde noget nyt for hende.

Marion er meget aktiv som frivillig i en række sammenhænge. Hun er kasserer i tennisklubben, hjælper i kvindekrisecentret, deltager i arbejdet i Kultursalen og er aktiv bag kulisserne i revyen. Marion har to voksne børn.

Vi er rigtig glade for at kunne udpege Marion Knudsen til husets bestyrelse og vi er taknemmelige for, at Marion nu går ind og bidrager til udvikling af Hofrådens Hus. Vi byder velkommen til Marion og ser frem til et godt samarbejde.

Bestyrelsen for Hofrådens Hus

Bestyrelsen for Hertugbyens Bevaringsforening

Udgivet i Bevaringsforening, Hofrådens Hus.