Bliv medlem af Hertugbyens Bevaringsforening

Der er brug for mange flere medlemmer i Hertugbyens Bevaringsforening. For at bevaringsarbejdet i Augustenborg kan lykkes, skal der være stor opbakning til arbejdet. Du kan yde dit bidrag ved at blive medlem.

Se vores nye brochure

Der er flere grunde til at der er behov for mange medlemmer.

For det første er der behov for mange hænder og mange penge til alle de mange opgaver der skal løses, for at vi kan lykkes med bevaringsarbejdet.

For det andet er det vigtigt at foreningen kan demonstrere stor opbakning, når foreningen søger sponsorer, fonde, myndigheder osv. om økonomisk og anden støtte.

For det tredje skal vi vise kommunen, at der er stor opbakning til bevaring af den gamle bydel. Kommunen arbejder på en stor ansøgning til fonde om restaurering af hele den gamle bydel. Det er afgørende at vi viser byrådet, at rigtig mange står bag det og ønsker det får en høj prioritering i kommunen.

Det er billigt at være medlem i foreningen. Det årlige kontingent udgør 100 kr. for et medlem eller 150 kr. for et ægtepar/samlevere.

Udfyld og send formularen herunder. Kontingentet kan indbetales på Mobilepay: 61070 eller til konto 8012-1087839. Skriv venligst “kontingent” i kommentarfeltet.

Udfyld formularen og tryk “Send”

Felter markeret med * er påkrævet

For- og efternavn
Din e-mail adresse
Gade og husnummer
Dit postnummer
Din by
Dit telefonnummer
Klik her hvis du vil tilmeldes som enkeltperson
Klik her hvis du vil tilmeldes som par
Hvis du tilmelder som par, så skriv din partners navn
Skriv en eventuel besked i dette felt

Når du har trykket på “Send”, vises der herover en kvittering for at formularen er afsendt. Skulle kvitteringen ikke blive vist, kan der være sket en fejl og du bedes forsøge igen.