Vedtægter for Hofrådens Hus S/I

Hofrådens Hus blev stiftet som selvejende institution den 6. juli 2015.

Se de gældende vedtægter her: Vedtægter for Hofrådens Hus SI 060715

 

Facebook opslag

Der var igen aktivitet i Ruths hus i eftermiddags. Trods vejret havde mange fundet vej til de hyggelige stuer, og snakken gik over kaffe, vin og øl. En sang blev det også til – ”De smukke unge mennesker” af Kim Larsen. Batteriet i kameraet løb tør, så jeg fandt et foto fra familiealbummet.

Det passer godt til den historie Thomas fortalte om mindetavlerne der har hængt på H.C. Andersens lindetræ i parken. På dette billede ses det tyske skilt, der blev fjernet i nattens mulm og mørke før afstemningen i 1920 – og det er ganske vist.

Siden kom der et dansk skilt på træet. Nu står træet ikke længere, da en storm tog det her i starten af året. Ærgerligt, men det måtte jo ske før eller siden.
... Læs mereLæs mindre

Læs på Facebook

Vi åbner igen døren til Ruth's hus.
Fredagsmøde den 3. juli fra kl. 16.00-18.00 i Ruths hus, Storegade 19

Aktivitetsudvalget vil sørge for godt vejr, så vi kan opholde os i haven og på gårdspladsen.

Vi glæder os til at se jer alle til en hyggelig eftermiddag, hvor der som sædvanligt kan købes kaffe, øl og vand.
... Læs mereLæs mindre

Læs på Facebook

Forårsfest i Hofrådens Hus
Alle de frivillige på Mandagsholdet har holdt en velfortjent forårsfest i flot vejr i haven ved Hofrådens Hus. Holdet mødes hver mandag og arbejder på huset. Nu mangler kun den ene gavl at blive kalket inden sommerferien starter. Det er en fantastisk indsats der bliver gjort og stille og roligt bliver mere og mere af huset renoveret. Formanden Jan Matzen overrakte en vingave til Flemming Thøisen og Oggi (Svend Åge Christensen), som begge har ydet en særlig indsats med murværket.
Se alle billederne og mærk den dejlige stemning på holdet og i haven ved Hofrådens Hus!
... Læs mereLæs mindre

Læs på Facebook