Kommer snart!

Facebook opslag

KOM INDEN FOR DI
Bogen”Flækken” Augustenborg - Kom inden for har ramt et tidspunkt, hvor behovet for byens selvforståelse i danmarkshistorien skal fortælles. En kulturarv. Opmærksomheden omkring bogen har været stor. Det første oplag er snart solgt, og et nyt oplag er bestilt. Bogen fortæller om starten af herregården Augustenborg, der udviklede sig til et smukt stort slot og hertugernes liv på slottet og træ samlingen i parken og om Europas førende stutteri, ringridningen de store hestevæddeløb samt byens hertughuse for ikke at glemme Augustenborgs første idrætsforening og om huset, der dækkede over hospitalets septiktank der blev til et klubhus.
At tænke sig at hele den hertugelige historie sluttede på bunden af en natpotte.

Den smukke bog er let og informativ beskrevet af Lars Tholander og udgives af Hertugbyens Bevaringsforening.
... Læs mereLæs mindre

Læs på Facebook

Bogen om Flækken - alle tiders julegaveide!
Bogen går som varmt brød og er en oplagt julegave ide til alle der har en forbindelse til Augustenborg. Giv den som julegave til familie og venner, børn og børnebørn, som en kærlig erindring om deres forbindelse til Augustenborg.

Bogen kan købes for 150 kr. hos en række salgssteder. I Storegade: Letkøb hos købmand Leif Hansen, Kunstpunkt, Guldsmeden i nr. 32, Als Antikvariat.
I Banegårdsgade hos Nærkøb (tanken), hos Kunstværket på Louise Augustas Plads, samt på Augustiana.
... Læs mereLæs mindre

Læs på Facebook

Bogen "Kom inden for" fortæller om Augustenborgs tilblivelse der er et fantastisk billede af en "Flække" i gennem 300 år, som er skabt af hertuger der har sat sit eventyrlige aftryk i Danmarkshistorien. ... Læs mereLæs mindre

Læs på Facebook